Benvinguda

Estimats lectors i estimades lectores,

Us presentem el 17è Recull dels Petits Contes, que reuneix en format digital els relats elaborats en aquesta edició del projecte, que ha comptat amb la participació de l’Escola Bernat Metge i Mare de Déu del Carme del Prat de Llobregat. Enguany la temàtica de les històries té a veure amb la diversitat d’orígens geogràfics i culturals de les famílies dels 182 infants que les han elaborat.

Aquesta convocatòria, actualment es treballa des de l’àmbit de lectura del programa IntersECCions com una proposta que posa en relació el Centre Cívic Jardins de la Pau i els centres educatius del Prat. En els darrers anys, hem anat incorporant al projecte nous formats narratius i diferents llenguatges i suports digitals, per això,  el recull que us oferim enguany conté a més de relats en formats tradicionals de text, podcasts, il·lustració digital i audiovisuals.

A partir de diferents llenguatges, suports i formats digitals, els alumnes participants treballen de manera col·laborativa per escriure les seves pròpies històries, i en aquest cas les de les seves famílies, i compartir-les a través d’aquesta plataforma web amb la resta d’alumnat i amb la ciutat.

Esperem que gaudiu molt llegint-les, escoltant-les i veient-les.

Pilar Eslava Higueras
Tinenta d’alcalde d’Educació i Cultura