Una nova princesa

Una nova princesa

Hi havia una vegada les princeses ,la maga Miri i el malvat Gigi que estaven a Nova York el dia 14 de juny del 2.008. Al castell de les princeses hi havia una vareta molt bonica , igual que al castell del malvat Gigi .Aquesta vareta era molt important perquè si l’agafaves a l’altre castell totes les persones que vivien allà desapareixien. Un bon dia de bon matí , les princeses es van llevar i van anar a esmorzar. Després van pujar a l’habitació i es van vestir,cada una es va posar la seva roba de cada dia. Quan van acabar van sortir a fora i van planejar un pla per anar al castell del malvat Gigi. Quan van arribar el van veure,el malvat Gigi estava allà. Les noies van veure la vareta que estava a una vitrina preciosa. Les princeses van anar silenciosament, però de cop i volta es van caure unes barres que les van fer presoneres. Estaven nombrosíssimes ja que era la primera vegada que eren presoneres. La maga Miri ho va veure per la seva bola màgica i per això es va posar a pensar: i si les vaig a ajudar ,i si faig un encanteri…ja ho tinc!!!faré una princesa invisible que es dirà Miriam. Va agafar la seva vareta va dir les paraules màgiques i, de sobte, una nova princesa!!!La Miri li va dir-Ara has d’anar al castell del malvat Gigi per recuperar a les teves companyes. I així va ser, la Miriam va anar al castell. Quan va arribar va anar a salvar-les ,va agafar la la clau i les va alliberar. Després van agafar la vareta i el Gigi va desaparèixer de cop i volta. Les noies van anar al castell i van fer una festa. FI

Alba Molina

Temàtica: contes de la meva infància

Clica aquí per llegir més contes!