Tres amigues perdudes

Hi havia una vegada tres nenes la Marta, la Maria i la Carla , que eren millors amigues, i que la seva classe anava d’excursió a la muntanya . El dia de l’excursió tots anaven en autocar, va ser una mica llarg però s’ho van passar molt be cantant. Quant van arribar tots es van sorprendre, tots allò era molt bonic. Com ja era tard van agafar l’esmorzar i van començar a menjar en el parc. Tots es van quedar menjant, i la Marta , la Maria i la Carla es van anar, sense dir res. Es van anar molt lluny sense pensar que els seus companys estaven allà, van trobar un bosc i van entrar. La professora va preguntar a tots si sabien on estaven però tots van dir que no, des d’aquell dia no van veure més a aquelles nenes.

Carla Ramos Paez

Temàtica: contes de la meva infància

Clica aquí per llegir més contes!