Tancats una nit a la tenda

Tancats una nit a la tenda

Vet aquí que una vegada hi havien dues germanes ( Ashley i Alexis )que van anar a comprar a una tenda amb els seus amics. Ashley i els seus amics : Rebeca, Brianna i Seth eren dos anys més grans que Alexis i els seus amics : Trinity i Jonathan. Quan estaven a la tenda van escoltar un soroll i es van tancar les llums. S’havien quedat atrapats! I a més era dissabte i els diumenges no obrien! -Que farem ara – va dir Alexis. – Tranquil·la – va contestar Ashley. Estaven tots molt nerviosos i espantats, no sabien que fer. Trinity va encendre un llumí per veure però res, seguia sense funcionar. Llavors van tenir que buscar les llums però mentre ho feien es van adormir. Vuit hores més tard , ja quan era de matí va escoltar un soroll i es veien unes llums… Era Maryse una treballadora de la tenda que els va escoltar. No venia sola venir amb el seu marit Mike. Els van rescatar i se’ls van emportar als seus pares. Més tard es van descobrir dues coses :que Maryse i Mike van tenir un fill i que Trinity i Jonathan es van casar. Tots van ser feliços i van menjar anissos.

Sergi Perez Valles

Temàtica: contes de la meva infància

Clica aquí per llegir més contes!