Món microscòpic

Món microscòpic

Hi havia una vegada un científic que va decidir inventar un robot. Va anar a les ferreteries per aconseguir peces. Quan va arribar a la ferreteria va omplir el seu camió i quan va arribar a la seva casa va venir el seu servent més fort i ho va pujar tot a l’últim pis. Després, va començar a fer el robot i com s’avorria va posar música per fer més ràpid el robot. Va tardar vuit hores i deu minuts fins quan el va provar. De sobte, van trucar a la porta i el robot es va trencar en blocs i els blocs es van convertir en microscòpics. Van explotar tots i tot el planeta es va fer petit fins que el científic va trobar la pistola “ampliadora”, i la va trencar al terra i tot el món va agradar-se una altra vegada i li van donar un premi de salvador del món. Van obrir un museu científic i una oficina científica per que tot fos amb robots. Després d’unes setmanes, tots el científics van crear uns robots protectors amb armes i uns microscopis gegants perquè tinguessin un camp de força per que estiguessin ben protegits de la invasió alienígena. No van poder passar els alienígenes quan van fer un forat els microscopis van estar en mode atac i van matar a tots els alienígenes i van guanyar la batalla. Van ser feliços per sempre.

Xavier Bautista García

Temàtica: contes microscòpics

Clica aquí per llegir més contes!