L’experiment

Fa molt temps hi havia un nen que es deia Joan, justament el dia que comença aquesta història era el dia que els pares porten als seus fills a la feina. Per tant, el pare d’en Joan va portar-lo al seu treball que era un laboratori amb molts experiments. Van sortir els dos de casa i els dos van anar al treball i quan van arribar el nen es va quedar fascinat. Van mirar tots els experiments i el pare li va comentar que no toqués res perquè era perillós. El pare va anar a parlar amb la seva companya a l’altre sala i el Joan va començar a donar voltes, mirant-lo tot detalladament i va veure un experiment molt curiós que posava no tocar. El Joan, el va agafar i sense voler se li va caure tot l’experiment per damunt de la seva roba, de la seva cara, de les seves mans… i es va fer molt petit. Quan el pare va tornar, va veure al seu fill molt petit, plorant. Menys mal que el pare tenia l’antídot a una perstatgeria, el va agafar i se’l va llençar per sobre al seu fill un altre cop. Peró, el pare no tenia en compte els efectes secundaris i el nen es va fer microscòpic i el pare també. De cop i volta va aparèixer la companya i va veure als dos molt petits i ella va agafar l’antídot correcte, se’ls va llençar i els dos es van fer grans definitivament.

Sergio Gordillo Lopez

Temàtica: contes microscòpics

Clica aquí per llegir més contes!