Les 4 germanetes

Les 4 germanetes

Era un matí, quatre germanetes vivien en un castell de quatre plantes. La Lídia era la més rossa i la més gran, tenia quatre anys. La Valeria era la més morena i tenia tres anys. L’Ona era rossa però menys que la Lidia i tenia tres anys. La Noa era morena i tenia dos anys. Estaven en l’escola bressol. La Noa va dir que si podien jugar a vòlei vol. Totes van dir que sí. Van jugar 20 minuts i de cop i volta, la Lidia va colar la pilota en el riu de l’escola bressol. Les professores les van renyar i totes van plorar. Al cap de 5 minuts els pares van venir i el pare amb una barca va agafar la pilota i aquella pilota no era la que van perdre. Després van agafar una altra pilota i sí que era. Les 4 germanetes van deixar de plorar i es van alegrar. Van seguir jugant. Conte contat les quatre germanetes es van alegrar.

Carla Zoyo

Temàtica: contes de la meva infància

Clica aquí per llegir més contes!