L’aventura rebuscada

L’aventura rebuscada

Era una nit fosca en un laboratori. Aquest és en Harry i és un globus blanc. Els seus amics que estan en el mateix laboratori que ells, es diuen Hermione, Ron, i Ginni, i són cèl·lules. Un dia el científic va morir. Els quatre amics es van perdre en el laboratori. Volien passar però els seus enemics Cedric, Fleu i Viktor que eren microbis no els deixaven passar. L’Hermione que era la més intel·ligent va proposar que pugessin per la part de dalt. Van pujar van per una corda i van despistar els seus enemics. El Harry va dir: -Si volem salvar l’aldea hem de prémer el boto vermell d’aquesta manera el científic ens salvara L’Hermione va dir: -Però si el científic es mort haurem de fer que no es mori, oi? La Ginny va preguntar -On està? I el Ron va dir – Al teu costat. Li van donar i van tornar en el temps. Van veure que el Cedric estava a punt de matar al científic. El Harry va saltar i va tirar al Cedrie al terra. Van tornar a donar al botó i van tornar a l’aldea van celebrar una festa en el seu honor .

Núria Sieiro

Temàtica: contes microscòpics

Clica aquí per llegir més contes!