L’Adrià i el seu microscopi

L’Adrià i el seu microscopi

L’ADRIÀ I EL SEU MICROSCOPI Hi havia una vegada un noi que es deia Adrián i tenia 18 anys. Vivia a Galicia. El jove va anar a comprar un microscopi, el va montar a la seva casa i el va posar al costat de la finestra perquè el sol il.luminava l’habitació. Més tard va mirar a través del microscòpi les fulles que tenia guardades de l’excursió que va fer al bosc. Més tard va decidir sortir al seu jardí a observar les marietes i els insectes que vivien entre les plantes.De sobte va parèixer una nau espacial i va aterrar allí mateix. La nau era metàl.lica amb finestretes rodones. Va sortir un extraterrestre. Es van mirar mútuament amb els ulls molts oberts i enormes. Al cap d’una estona l’extraterrestre va convertir a l’Adrián en un nen tant petit com una formiga. Aleshores l’extraterrestre transformava tot el que trobava i els hi canviava el tamany a més petits. Després van arribar els seus amics i van veure que l’Adrián era un nen molt diferent. Van tractar de fer una fòrmula amb l’intenció de tornar a ser “normals”. Van necessitar dues fulles d’arbust i set gotes baba de llimac. Per últim van afegir tres glopets d’aigua i van aconseguir la pócima per poder ajudar al seu amic. L’Adrián estava molt content i va valorar més que mai l’amistat dels seus veritables amics. fi

Adrián Montoya Salcedo i Alba Cortés Amaya

Temàtica: contes microscòpics

Clica aquí per llegir més contes!