La porta mágica

La porta mágica

Segur que de petits heu fet moltes entremaliadures. Doncs anem a explicar la nostra història. Va començar quan jo i la Israe, la meva amiga, teníem 5 anys i jugàvem a espies. La Israe es va amagar a la rentadora i dintre la Israe va trobar una porta màgica. De cop i volta es va sentir ……………. ……………………………… «Israe , +Alexandra veniu» Ens vam ficar. Vam veure un payasso, però era bo i li vam dir: -que es aixo? -es el mon de les entremaliadures i per algun lloc estan les vostres -ON,ON -si m’acompanyeu us lo ensenyaré -es per aquí (va dir) -que way -mira aquí es on estan les vostres entremaliadures -tantes, hoooooooooooooooooooooooooooooooooooo -si -don adeu senyor ens anem a la nostra casa -adeu -mamas mamas em vist les nostres entremaliadures -així i quantes eren? -mmmmmmmmoooooolllllllttttttteeeeeeesssssss -dons lla sabeu ni un ames si no…………….. FI

Alexandra Nathaliz Cruz Robles

Temàtica: contes de la meva infància

Clica aquí per llegir més contes!