La playa dels peixos i la Dana

La playa dels peixos i la Dana

Hi havia una vegada una noia que estava jugant al mar. Quan es va endinsar va notar una cosa als peus que li feia pessigolles va mirar i… hi havia peixos. -Què bonics són! – va exclamar la Dana -Sort que tinc del vostre menjar. La Dana li va donar de menjar als peixos i de cop i volta: -Hola Dana! -Va exclamar el nen mes odiós de tota la escola-. -Què fas donant-li de menjar a aquestes lletges criatures? -No són lletges criatures, són peixos. -En Randal va donar una patada als peixos i es van anar. -Estàs boig o què et passa? -La Dana es va posar molt trista. I de cop i volta: -Ay! -Què ha passat? -La Dana es va espantar pel crit. -Per què? -Jajaja -Per què et rius? -A en Randal se li havia caigut al cap una galleda d’aigua. -Tranquils no tornaré a molestar-vos. FIN.

Lucia Carrasco Martinez

Temàtica: contes de la meva infància

Clica aquí per llegir més contes!