La piscina màgica

La piscina màgica

Era una vegada en aquell temps d’aigua….Una nena que es deia Aitana que va convidar la seva amiga Amaia al seu apartament. El 7de Juliol van anar a l’apartament per passar les vacances d’estiu. El dia 8 pel matí van baixar a la piscina abans de dinar. L’Aitana va dir: -Amaia!!! Mira, hi ha una porta!!! -No pot ser real!!!-va dir l’Amaia Després de dinar van tornar a baixar: van entrar i van descobrir un món marí, que era molt bonic. De sobte, van escoltar un soroll espantós. Era en Popitopop, un pop malvat, amb plans per apoderar-se de la PISCINA MÀGICA! Uns dofins que passaven per allà es van espantar. Les noies els van preguntar: – Què us passa? Els dofins es van presentar. – Hola, som l’Eric i l’Ehila, som germans i molt divertits. I vosaltres, qui sou? – Hola, som l’Aitana i l’Amaia, dues amigues que volem ajudar-vos. Tots quatre van anar a buscar en Popitopop i ho van trobar. El van aturar moltes vegades però no podien, era molt malvat. Però… a l’Amaia i a l’Aitana se’ls va ocórrer una idea molt bona i el cas va ser que el van aturar. Totes dues van anar-se contentes a casa. Conte d’aigua acabat. TOTA UNA TARDA D’AVENTURES!

Claudia Auñon

Temàtica: contes de la meva infància

Clica aquí per llegir més contes!