La Maria, la Matilda i l’aranya

La Maria, la Matilda i l’aranya

Fa molt de temps en un parc a l´estiu hi vivia una princesa formiga que es deia Maria, el seu pare el rei Marc, la seva mare la reina Marta, les persones del poble i per últim la millor amiga de la princesa que es deia Matilda. Un dia la Maria i la Matilda estaven jugant i de sobte una aranya molt misteriosa va baixar per un arbre i es va plantar davant de la Maria i la Matilda. La Marta i el Marc es van començar a preocupar per la Maria i la Matilda, i com estaven tan preocupats van decidir anar a buscar-les. Quan van veure a l’aranya van fer-la fora i l’aranya misteriosa va marxar. La Maria i la Matilda es preguntaven perquè l’aranya no les va atacar i per això van anar al bosc on vivia l’aranya misteriosa per descobrir què li passava. Com que era de nit, primer van sopar. Com potser estarien uns quants dies es van emportar menjar, begudes, calçat, 2 llibretes, 2 llapis, 3 gomes, 2 maquinetes, la brúixola, 2 rellotges, 1 tenda de campanya… Quan el Marc i la Marta van anar a veure com dormien la Maria i la Matilda, que s’havia quedat a dormir amb la Maria, i van veure que no estaven va començar el problema i l’aventura. Quan es va fer de dia la Maria va despertar a la seva amiga Matilda. Quan les dues amigues van acabar d’esmorzar van anar a buscar l’aranya misteriosa. Primerament, les dues amigues es van trobar un mosquit corrents i les dues formigues li van preguntar què li passava. El mosquit els va dir que com havia vist a l’aranya misteriosa havia sortit corrents. La Maria li va preguntar al mosquit on estava l’aranya i el mosquit va dir: -Està a aquell arbre. Les amigues li van donar les gràcies. Després d’haver parlat amb el mosquit les dues amigues van anar cap on estava l’aranya. Quan van arribar a l’arbre on estava l0aranya li van preguntar perquè estava tan trista. L’aranya va dir que estava així perquè no tenia amics ni amigues. La Matilda li va preguntar a l’aranya si volia ser la seva amiga. Al final l’aranya, que abans estava sempre sola, va acabar estat amb unes amigues.

Daniela Barquero

Temàtica: contes microscòpics

Clica aquí per llegir més contes!