La Maria es perd

La Maria es perd

Hi havia una vegada una nena que es deia Maria. Tenia els cabells castanys i era molt amable. Vivia a una caseta al costat del riu amb el seu avi. Un dia el seu avi li va explicar que quan era jove va viatjar a la Índia i va comprar dos pots de vidre. La senyora de la botiga li va dir que un servia per fer-se petit i l’altre per fer-se gran però l’avi mai s’ho creia. Quan era l’hora de dormir la Maria va baixar al menjador on estaven els pots. Li picava la curiositat per saber si els pots et feien petit o gran. Sense pensar-ho va agafar el pot que posava “fes-te petit” ho va obrir i es va veure el líquid que contenia i es va fer molt petita. Va sortir de casa, va creuar el pont i va seguir caminant, però quant es va adonar s’havia allunyat molt de casa i no sabia com tornar i es va posar a plorar. Una fada se li va apropar i li va dir : -Que et passa, per què plores? La Maria li va dir que s’havia perdut i la fada va respondre: -Jo se on vius, si vols et porto cap a casa. La Maria li va dir que sí, i així va ser. Van anar cap a casa, la Maria es va beure l’altre pot i es va tornar a fer gran. FI

Elia Iniesta

Temàtica: contes microscòpics

Clica aquí per llegir més contes!