La formiga valenta i el científic malvat

Fa molts i molts anys, en un país molt llunyà, hi havia un científic que l’anomenaven el científic malvat. Un dia va fabricar un líquid molt perillós, que era per enverinar a les formigues. Aleshores, va anar al formiguer perquè volia posar el líquid perillós a dins. Però, la gent del poble de les formigues tenien unes ulleres microscòpiques màgiques que les ajudaven a mirar tot el que passava al seu voltant. Al veure-ho i per intentar aturar al científic malvat, va sortir una formiga valenta, que era més forta que cinc lleons i li va dir: – Si ens intentes posar el líquid dins del formiguer, et pegaré i moriràs. Finalment,el científic li va dir a la formiga: – Tu em pegaràs? Impossible que una formiga em farà morir!. A la fi, la formiga va pegar al científic, ell va desaparèixer i tots van viure feliços!!! FI!!!

Safwan Chemlal Al hahbare

Temàtica: contes microscòpics

Clica aquí per llegir més contes!