La bruixa “rokera”

La bruixa “rokera”

LA BRUIXA “ROKERA” Hi havia una vegada una familia d’ossos formada pels dos pares y dos ossets . Els pares es deian pau i ana i els ossets Jose i maria ,eran alts i peluts. Als ossets els agradava jugar a futbol i a la Maria patinar sobre gel. Un bon dia el Jose i la Maria mentres estàven jugant a la seva habitació es va apropar una bruixa. La bruixa era horrorosa, tenia la cara verdai el nas ple de grans. Va arribar volant amb una guitarra eléctrica rient sense parar: – JAAAAAAAAAAAAAAA! – JAAAAAAAAAAAAAAA! La bruixa cantava molt fort i alegre: – “volando voy volando vengo y con mi guitarra yo me entretengooo”la bruixa tenia molt mal humor i canviava de carácter. Quan els ossets la van veure van pensar que estava boja i es van amagar a sota la taula. La bruixa va buscar la seva guitarra i estava buscant primer al Jose i després a la María. La bruixa tenia lentilles, el Jose li va llençar un objecte als ull i li van caure les lentilles, i no veia res. La bruixa va avisar als ossos i entre tots la van llençar per la finestra i va anar al verteder i mai més la van tornar a veure. FI

Rubén Céspedes Herrera i Aitana Saèz Rodríguez

Temàtica: contes microscòpics

Clica aquí per llegir més contes!