La bactèria

Fa cinc dies en Xavier va descobrir una bactèria. Xavier la va descobrir i pensant que ajudaria a la humanitat la va criar per que fos més forta. Però va resultar que la bactèria era dolenta, Xavier li va posar nom i es diu Morty. La bactèria va fer cries i va tenir 5 Mortys, Xavier va tenir grip. En Xavier es va agafar un Morty i se’l va empassar. En Morty en realitat es dolent va ser molt pitxor fins que es va quedar en coma. El metge Joan li va cuidar i treure en Morty, Joan va examinar en Morty. Després de dos dies Xavier es va desperta i va preguntar, On estic? En Joan va respondre et vas dormir dos dies per culpa d’una bacteria, en Morty va exclamar en Xavier. No m’ho crec, es mentida, va exclamar en Xavier, es veritat Xavier ara mateix mort i posaràs ous i et podràs morir. Per sort jo tinc un robot per exterminar a Morty però lo dolent es que no està acabat de fer , per tal mans a l’obra. Fa un dia que es van posar mans a l’obra i ta ta ta xan, ja esta acabat Xavier es hora de posar el robot en pràctica. Joan va injecta el robot a Xavier. El robot va detectar més bacteries apart que Morty el robot va poder exterminar totes excepte Morty per que quan li fan mal es converteixen en més fins ser deu Mortys a si que els Mortys van deixar al robot sense antena. Desprès d’ un dia sense senyal i el robot va crear una antena pròpia, fins que Joan va tenir senyal i el va tornar a fora perquè reparar-lo i millorar a si que el tornaven a injectar a Xavier. El robot seguia sense poder exterminar el robot la va analitzar i van descobrir que eren immortals així que, el robot es van quedar sempre el robot dins per mantenir a ratlla.

Hugo Hernández Delgado

Temàtica: contes microscòpics

Clica aquí per llegir més contes!