Jane i el seu somni

Hola em dic Jaine però tothom em diu Jane (si em treuen la ”i”) i tinc 13 anys. Ja fa uns quants anys, que vull volar més enllà del meu poble petit. El meu pare em diu que tinc il·lusions mes enllà de Xina. Com sóc una fada, fins als 18 anys no puc marxar del poble, però jo me’n vull anar ARA!!! La meva història comença el 9 de gener del 2001. El que va passar és que vaig veure un grup de fades volar pel cel; fent acrobàcies, tombarelles, girs etc… i em va agradar tant que jo em vaig anar amb ells. Però una mà gegant, em va agafar i em va tirar fins a sortir del cel i a entrar al meu poble on visc. Des d’aquell moment, em van entrar moltes ganes de sortir a volar al cel. Cada cop que complia anys, intentava escapar-me de casa, i el meu pare m’ho impedia. Un dia, vaig fer totes les tasques que no feia i les vaig fer en un tres i no res: treure les papereres, rentar es plats, etc… li vaig demostrar al meu pare que podia ser igual de responsable que ell. El meu pare orgullós del meu treball em va dir que per avui podia volar per l’arbre de la Saviesa, però quan vaig arribar a l’arbre no era igual de florit com tots els dies. Aquell problema petit es va resoldre ràpidament. Vaig trobar una bossa on posava ‘’pols màgica’‘ la vaig posar per sobre de tot l’arbre i de cop i volta va florir de nou. Quan vaig tornar a la meva casa, el meu pare em va felicitar perquè una fada pagesa, que va veure com ajudava l’arbre de la Saviesa, va anar corrent al meu pare i li va explicar. El meu pare estava tan orgullós de mi, que cada dia em deixava volar una estona fora del meu poble. El que passava era que, cada vegada que sortia a volar, sempre ajudava algú i ara que tinc 24 anys treballo ajudant animals i fades i tot gràcies aquell problema petit.

Claudia Ramón González

Temàtica: contes de la meva infància

Clica aquí per llegir més contes!