Iris, Albert, Patri i tota la classe

Iris, Albert, Patri i tota la classe

Hi havia una vegada una classe de 4t A que era molt xerraire. Mai paraven de xerrar. Jo soc l’Aitana i els meu millors amics són: L’Albert, l’Iris i la patri. Els tres es van prendre una poció màgica i es van tornar molt dolents. Llavors l’Iris i la Patri estaven lluitant contra tota la classe menys l’Albert. L’Albert, sense que ningú s’adones va anar a robar un cofre que teníem en una caixa forta , però jo el vaig veure com anava a robar el tresor. Llavors vaig anar a per ell i no el vaig poder agafar, perquè corria mes que jo. Dins hi havia poders per tot el que vulguem com: poder del gel, de invisibilitat, per agafar les herbes … Llavors jo els vaig donar una poció per tornar a ser bons i van tornar a ser bons amics meus FI

Aitana Puntas

Temàtica: contes de la meva infància

Clica aquí per llegir més contes!