Fades i dimonis

Fades i dimonis

Fa molt i molt de temps,un dia plujós, a Nova York, hi havia fades. Les fades, que es deien Noa, Alba, Maria, Ainhoa, Claudia, Ainara, Laura i Carmen, es van amagar en una cova. Era a principi de desembre de 1940. Desprès, van arribar els dimonis, que eren el Martin, l’Hugo, el Sergio, el Daniel i el David i…Van destruir l’estàtua de la Llibertat! Les fades van sortir i els dimonis es van amagar. Després també es van amagar les fades, i els dimonis van sortir. Els dimonis van enderrocar tots els edificis de Nova York, tot el món! Van sortir les fades, i els dimonis no es van amagar perquè no els donava temps. Les fades van anar a tots els edificis i es van perdonar els dimonis i les fades. Els dimonis sabien que no ho havien de fer més. Després, tots junts van anar a menjar un gelat. FI

Laura Badet

Temàtica: contes de la meva infància

Clica aquí per llegir més contes!