En busca del meu amic Dractra

En busca del meu amic Dractra

Fa qui sap quants anys en el temps dels dracs hi havia un nen que es deia Jose. Era un nen que feia un quart de mil·límetre, tenia els cabells castanys i les orelles llarguíssimes, era valent, àgil, ràpid i trapella. Tenia un amic que és deia Dractra i era un drac, era blanc i mesurava un mil·límetre, era trapella, fort i àgil. Un dia al bosc estaven jugant a avera qui agafava més fruits del bosc. De cop i volta és va escoltar un soroll estrany. -Crisc crisc. En Jose va anar a veure si el seu amic estava bé, i no estava!!! Va navegar mars i escalar muntanyes per trobar-ho i ho va trobar al volca volcànic que era la guarida de la Tarantulosa. Una taràntula de dos mil·límetres. Era forta, ràpida, negra i dolenta, sí la més dolenta. La Tarantulosa va aixecar la cella dret i van sortir un munt de mini taràntules. De sobte el drac va sortir de la gàbia i va tirar a totes les taràntules fins i tot a la Tarantulosa a la lava. Jose i Dractra van fer una festa. I jo vaig venir per poder-t’ho dir i jo vaig anar per poder-t’ho explicar, perquè si no hagués vingut, no ho hauries sabut. Fi.

Félix Lindez

Temàtica: contes de la meva infància

Clica aquí per llegir més contes!