Els éssers petits.

Els éssers petits.

Hi havia una vegada uns nens que van anar a jugar a bosc. Quan estaven jugant es van trobar amb uns éssers molt petits que semblaven molt simpàtics. Van decidir emportar-se’ls a casa per veure bé com eren. Els éssers petits no entenien res i es van escapar. Els pobres nens van sortir a buscar-los, estaven molt preocupats perquè ells només volien ser els seus amics i jugar amb ells. Per fi, els van trobar i se’ls van tornar a portar a casa. Perquè els seus pares no els veiessin els van amagar. Un dia el pare i la mare es van adonar que els tenien i es van espantar molt. Els éssers també es van espantar. Els nens van parlar amb els seus pares i com estimaven molt als éssers petits, van sortir tots a buscar-los a l’bosc. Els van trobar i des d’aquest moment van ser tots feliços a casa i van jugar molt.

Andrea Rubio Rubio

Temàtica: contes microscòpics

Clica aquí per llegir més contes!