Els dos valents

Vet aquí una vegada la meva germana i jo anavem de vacances pel món. De sobte, vam veure a un home molt extrany que portava: una samarreta, uns pantalons, un mocador a la boca i un barret negre. Però, el més extrany va ser una màquina que portava a la mà. Seguidament, va aterrar un coet i va sortir un adult que va dir:

– pugeu tots al coet, de pressa!  Tots vam pujar al coet i dins vaig veure al senyor que va polsar el botó, i, de sobte el món es va fer molt, molt, petit, resumint el món microscòpic. El que menys ens va agradar va ser que no podiem estar a la Terra i no podiem continuar les vacances. Vam haver de marxar amb el coet a un a estació espacial. La meva germana i jo vam sortir i una altra vegada vam veure al senyor de la màquina, el vam seguir però ens va veure i va fugir. Vam intentar anar darrera d’ell però no el trobavem. Per la nit vam anar anar a investigar. El vam veure i sense que es donés compte li vam treure la màquina. Ràpidament vam polsar el botó que posava “Terra normal” i vam fer que la Terra tornés a ser com sempre. Conte contat, conte acabat i aixeca la mà si t’ha agradat.

Marcos Piqueras

Temàtica: contes microscòpics

Clica aquí per llegir més contes!