El video joc Maleit

Hi havia una vegada, un nen que es deia Lucas. Estava neguitós per comprar el joc. L= Vinga,vinga,vull comprar el joc ràpid! N= Quan el tocava va predir el joc… L= Vull el joc Minecraft si us plau. N= Quan havia comprat el joc va anar a casa… L= Per fi! N= Va exclamar en Lucas. L= Puc jugar al Minecraft. N= De cop i volta, a baix es va sentir. M= Lucas, fes els deures L= Ja els he acabat a l’escola N= El lucas va engegar el joc…¡ va aparèixer un forat negre! L= Auxili auxili N= Va aparèixer en una dimensió plena de cubs. L= On estic? S= Estàs en minecraft. N= Va responre tot convençut. L= Qui ets? S= Sóc l’Esteve. N= De cop i volta va aparèixer un monstre gran. B= Si vosaltres no treieu 100.000 diamants, us mataré! L= No, tu vas a morir. N= Van lluitar fins que van trobar el seu punt dèbil. L= Què és aquell cub? S= Per fi!, has trobat el punt dèbil!. N= El Lucas va destrossar el cub. B= Noooooooooooooooooooo!!! N= I van viure feliços i van menjar anissos.

Personatges:L=Lucas,M=Mare,E=Esteve,N=Narrador,B=Bos Final

Lucas Daniel Tamas

Temàtica: contes microscòpics

Clica aquí per llegir més contes!