El Viatge de l’Ona

El Viatge de l’Ona

Una vegada hi havia una nena que es deia Ona. Ella era rossa, llesta, desordenada i guapa. Un dia que estava al laboratori del seu avi va clicar un botó que el seu avi sempre li deia que no el piqués. Quan el va picar resulta que es va fer microscòpica. El seu avi quan va entrar ho va veure i llavors no la va veure. Però ell va veure que la porta s’havia mogut. Llavors el va sortir corrents però ella ja s’havia pujat en un autobús que anava a la platja. Quan va anar feia sol però no quan va arribar. Quan va arribar estava plovent. Va baixar i l’avi la va veure baixar. Les onades del mar eren mola fortes, aleshores l’avi la va agafar i va emportar-se la al cotxe En arribar a casa la nena es va fer normal i li va prometé que no tornaria a fer-ho mai i l’avi la va perdonar. Vet aquí un gat, vet aquí un gos, aquest conte ja s’ha fos.

Maria Castelltort

Temàtica: contes microscòpics

Clica aquí per llegir més contes!