El Superheroi

De gran volia ser un superheroi el meu ídol era Superman. Un dia li vaig preguntar a la meva mare: Puc ser un superheroi? La mare em va dir: -no fill,com vas a ser tu un superheroi. El meu pare era científic. Es deia Paco i era molt llest. Una vegada el pare estava treballant i el va crear una pòcima que si te la bevies et convertiries en un superheroi . Li hi vaig preguntar :que es això ?El pare va dir :Una cosa que no et puc dir . J-Jo ho vull saber P- però jo no t’ho vull dir . J-pareeeeee¡¡¡¡ P- D’acord si te la beus et convertiràs en un superheroi. Em vaig esperar a que el meu pare es vaga si marxes . el meu pare es va anar i vaig anar corrents al laboratori del meu pare . Em vaig veure la pòcima, em vaig convertir en un superheroi i em vaig anomenar Nachoman . Vaig salvar a molta gent.

Nacho Gomez Vila

Temàtica: contes de la meva infància

Clica aquí per llegir més contes!