El poll Smith

El poll Smith

Fa 300 anys 2 fades que es deien Sol i un altre Lluna, vivien al poble de les Meravelles, un lloc molt llunya. Era per el mati quan, una de las fades, la Sol, tenia un poll el poll Smith. Hi havia un problema: aquell poll era el poll rei, el rei de tots els polls i era el més perillós de tots i era invencible. Només li podia treure d’aquell cap un altre rei amb més poder que ell. A la Sol li picava molt el cap i va anar a veure a la Lluna la seva germana gran. Quan el poll va veure aquella nena amb un cabell tant net va passar del cap de la Sol a la Lluna. I de cop i volta, a la Lluna li va començar a picar el cap. I així va estar alguns dies el poll, quan la Sol es dutxava al cap de la Sol, quan la Lluna es dutxava al cap de la Lluna i així fins que estava al cap de la Lluna, i va aparèixer, una formiga. Va pujar al seu cap i va lluitar amb el poll. Van estar 2 hores lluitant i va guanyar la formiga perquè era una reina molt poderosa. Llavors el poll se’n va anar i la Sol i la Lluna li van donar les gràcies i la formiga se’n va anar. I des d’aquell dia ningú sap res del poll Smith.

Noa Aires

Temàtica: contes microscòpics

Clica aquí per llegir més contes!