El poder del microscopi

El poder del microscopi

Hi havia una vegada quan els ocells tenien dents… un petit noi que es deia Richard. Quan tenia 9 anys va voler ser inventor, quan va fer 18 anys ja era molt gran, llavors els seus pares van regalar-li un microscopi. Ell es va quedar impressionat, va donar les gràcies i es va anar corrents a la seva habitació. Quan va arribar a la seva habitació, primer el va mirar fixament, després li va donar al boto d´encendre i després va mirar fixament com començava a fer un soroll. Va ser quan va mirar per a la lupa i… es va fer petitíssim!!! Ell pensava que no tornaria a ser gran. Van passar unes quantes setmanes però els pares no es preocupaven perquè ells pensaven que el Richard ja era un noi gran. El Richard estava molt preocupat, però poc a poc va anant fent amics. Els seus amics i ell van fer una catapulta mirant la lupa i llavors va tornar a ser com abans. FI

Aroa Hernández

Temàtica: contes microscòpics

Clica aquí per llegir més contes!