El planeta dinosaure

El planeta dinosaure

Fa millers d’anys, a la via làctia hi havia un planeta anomenat DINOSAURE. En aquell planeta hi vivien uns dinosaures. Un dia, d’una parella d’iguanodons va néixer el petit “Plutó”, molt despistat, tant que un dia, darrere d’una papallona desaparegué. Un dia una famìlia de triceràtops el va trobar i el van acollir, i el van anomenar Triciope. Van anar passant els anys, i en Triciope ara era un dels dinosaures mes grans del poblat. Un dia com qualsevol altre va apareix el temible T-REX, el T-REX va destruir tot el poblat,els pobres habitants d’aquell poblat es van quedar sense casa hi van haver de marxar a un altre lloc. Ells ja sabien que tindrien un llarg camí per endavant, però no sabien els perills que hi haurien. Un dia, mentre buscaven un lloc per a la seva casa, una manada de T-rexes,els van atacar i tot els dinosaures van ser devorats per els T-rexes, menys el Triciope, que va córrer i córrer fins que ja no hi hagués un sol T-rex. Finalment, i malauradament, va caure un meteorit tan gran que va extingir el planeta Dinosaure per sempre.

ERIK BERNABE CAMARA

Temàtica: contes de la meva infància

Clica aquí per llegir més contes!