El partit raro

Fa molts i molts anys, 2 formigues, 2 cargols i 10 polls eren molt grans. Uns mags, un dia estaven jugant un partit de futbol a mitja part anaven cap el vestuari i un mag va posar un camp de força. Tot el que el creuava es feia super petit. Quan l’entrenador va entrar a el vestuari i va veure als seus jugadors en miniatura i va dir -això segur que a sigut els mags !- Va exclamar. Quan van sortir al camp un poll va dir – aixo no pot ser aixo a sigut el Votimor i la seva colla !!!!!! -Va dir. Quan va acabar el partit un cargol va veure al el Votimor i van anar a tots a lluita contra ell. El Votimor va morir i va aparèixer una poció. La formiga mes valenta va beure una mica i va tornar a la mida real.

Fran Ciércoles

Temàtica: contes microscòpics

Clica aquí per llegir més contes!