El Malèfic Kiwi

El Malèfic Kiwi

Fa molt de temps, en un poble molt llunyà, hi havia una Poma i una Taronja que vivien al poble de la fruita. Però les peres del malèfic Kiwi van trencar totes les cases fetes de fruita, el riu de verdura i la Poma i la Taronja. El rei Raïm va dir a la gent del poble: -Aviseu als guardians fets de tutifruti! Després, el rei Raïm va dir al seus amics, la Poma i la Taronja: -Aneu a ajudar als meus guardians fets de tutifruti. Però el malèfic Kiwi va enviar una poció per les peres i es van fer més grans i tenien molta vida. Després la Poma i la Taronja van anar al castell del malèfic Kiwi però s’havien d’enfrontar als guardians a l’estil ninja i els van derrotar a tots. Van veure al Kiwi i la Poma i la Taronja van parlar amb ell i li van preguntar per què volia que el poble fos seu. Ell va dir: -Perquè estic molt sol. La Poma va dir: -Vine amb nosaltres al poble- el Kiwi va dir que sí. Aquest conte s’ha acabat. FI

Martin Fernandez

Temàtica: contes microscòpics

Clica aquí per llegir més contes!