El gelat de l’illa fantàstica

El gelat de l’illa fantàstica

Hi havia una vegada… Un gelat de nata que vol anar a l’illa fantàstica del que tots parlaven : els dracs de xocolata que els li surten focs de sabor taronja, els flors d’arc de Sant Martí i moltes més meravelles. Així que el gelat va despedi als pares i va pujar a la nau de la nevera. Quan va arribar va veure que hi havia una entrada màgica que per entrar has de pagar trossos de caramels. Ràpidament el gelat va veure que hi havia uns paperets pegats a tot arreu dient que la princesa de nata s’havia perdut. El gelat va trobar un drac de taronja i un conillet invisible per tenir companyia. Van pujar tots a la nau de la nevera i finalment ( després de 10.000.000 segles) la van trobar al món dels humans, a punt de ser utilitzada per un pastís. El conill invisible la va portar ràpidament a la nau. Finalment el gelat i la princesa van ser amics per sempre més.

Laia Kunyao Qiu

Temàtica: contes de la meva infància

Clica aquí per llegir més contes!