El bosc encantat

El bosc encantat

Un bon dia de bon matí, a un bosc, el 20 d´agost de l´any 2008, hi havia una fada que es deia Margarida. La Margarida era esvelta, atenta i presumida. Tenia els ulls marrons, el nas petit i la boca petita. La Margarida tenia un millor amic que es deia Pol i era una marieta. Per a cada emoció que tenia li canviava de color les ales. Un dia, una nena va veure la petita fada a una flor i va anar a avisar a tota la gent .La nena deia cridant: – He vist una fada al bosc i estava a una flor. La gent l’escoltava i estava buscant a la fada pel bosc però… Oh no! Van trobar en Pol. Però ell va córrer com podia i li va dir: -La gent gran et busca. Què farem? La gent seguia buscant-la, però ella mateixa volia reunir-los. Com ho faran? Tots dos, en Pol i la fada Margarida ho pensaven mentre la fada Margarida veia que el Pol anava canviant de color i li va preguntar: – Què et passa? Ara tens les ales blaves! I en Pol va dir: – És que estic trist. Des de petit em passa i ho intento solucionar parlant-ho però no ho puc resoldre-ho -va dir en Pol tot trist. I de cop i volta la fada Margarida va començar a somriure i va tenir una idea. Li va explicar que parlaria amb ells per a que no destruïssin el bosc. El Pol va dir que sí i ho van aconseguir. Van fer pacte que podien venir a visitar-los quan volguessin. I CONTE CONTAT, CONTE ENCANTAT ACABAT

Aroa Garcia

Temàtica: contes de la meva infància

Clica aquí per llegir més contes!