Contes de la meva infància

L’any 1998 vaig néixer jo, la meva mare estava en un llit i em va agafar una infermera, el meu pare em mirava tota l’estona, després l’únic que recordo és que em van ficar en un bressol i vaig dormir. Quan em vaig despertar el meu pare em cridava “Clàudia” i em va posar als braços de la meva mare, i van arribar els meus avis que es van posar molt contents. El metge va dir que ja podíem anar a casa. Durant els primers dies vaig rebre moltes visites i molts regals. Vaig estar amb els meus pares fins que vaig tenir un any, quan van començar a treballar i llavors vaig anar a una escola bressol. Als tres anys entrar a l’escola, i els meus pares es van separar. Jo no sabia que volia dir allò però recordo que el meu pare va fer la maleta amb totes les seves coses i va marxar de casa. Tot i això, vaig ser molt feliç amb la meva mare, però la trobava molt a faltar als estius, que els passava a Almeria amb el meu pare. Allà a Almeria vaig conèixer la Sara amb qui ho passava molt bé. Encara tinc relació amb ella, i estem en contacte per telèfon. Potser aquest estiu coincidim al poble. Jugava moltes hores amb el meu gos Yago. Recordo que quan arribava de l’escola, sempre venia a rebrem amb molta alegria. La meva mare va decidir canviar-me d’escola i vaig començar 4t de primària a una escola nova. Al 2015 va néixer el meu únic germà, en Pablo, fill del meu pare i de l’Anna, la noia amb la qual viu actualment.

Beatriz Pérez Rastrojo

Temàtica: contes de la meva infància

Clica aquí per llegir més contes!