El peluix de la meva infància

Fa uns dies em va venir a buscar el meu avi i era divendres.Vam anar a l’hort del seu amic de Castelldefels i el meu avi li va ajudar i tenia un munt d’animals [conill,peixos,gats,gossos,tortugues i ocells] i a mi em van agradar els conills. Lli vaig dir al meu avi que jo volia un conill. L’avi em va dir : Si vols en compro un peluix. Al dia següent la nena portava al l’hort un conill de peluix i ho va posar on estaven els conills i es van espantar.I la nena va dir que ho portaria quan anés a l’escola dilluns i que ho veiés la mare i el pare. L’avi va dir però a l’escola s’aprèn. No es juga però que si volia el podia porta fins a l’escola i després,un cop a dins ho guardés a la motxilla i em va dir que ho guardés.

rocio lopez sarabia

Temàtica: contes de la meva infància

Clica aquí per llegir més contes!