El Gillem i el Marti

Hi havia una vegada dos nens que jugaven molt a futbol en un equip molt bo. Un dia, en Guillem estava jugant a futbol mentre que estava esperant al seu amic que es deia Martí per jugar junts a futbol. Després de jugar a futbol, el Guillem i el Martí, van anar a dinar a casa al migdia. I quan era la tarda, , el Martí volia jugar una altra vegada a futbol, així que va anar al camp. Allà va aparèixer un gat. Quan el va veure, el Martí va anar a casa seva per donar-li menjar i quan el gat va menjar-s’ho tot, va aparèixer el seu amic Guillem, que també volia jugar a futbol. El seu amic Guillem va començar a jugar a futbol i el gat va anar a dormir a casa del Martí un cop ja havien acabat de jugar a futbol, perquè el gat no tenia a on dormir. Van anar plegats a casa, el Martí i el gat i fins les 10 h del matí. Després van anar junts a comprar amb la seva ,mare, uns quants ous. Llavors, el Martí va dir: “Oh! El gat ja sap anar sol al camp i també jugar sol. Quina meravella! És que ets un crack!- li va dir en Guillem. El Martí va seguir jugant amb el gat fins al migdia. Llavors, va anar a menjar junts a casa. A les 4 h de la tarda va anar a comprar aigua i va veure al Guillem a la carretera i els va saludar. El Guillem li va dir al Martí: “Clar que sí!” . A les 6 de la tarda van anar els dos al camp per jugar els tres junts. Finalment, a la nit cadascun va anar a casa seva a sopar. Després van anar a dormir. A l’endemà, el gat va tenir que fer una carrera i el gat volia guanyar-se el primer títol de la súper copa d’Espanya de futbol per a gats. En Martí, el gat i en Guillem es van posar molt contents i li va felicitar tots els seus amics i amigues. fin

morad bousbiba

Temàtica: contes de la meva infància

Clica aquí per llegir més contes!