Benvinguda

Estimats lectors i estimades lectores,

Us presentem el 15è Recull dels Petits Contes, que reuneix en format digital els relats participants en la convocatòria d’escriptura per a nenes i nens del Prat de Llobregat i que s’organitza des del departament de Cultura de l’Ajuntament a través del Centre Cívic Jardins de la Pau i en col·laboració amb el departament d’Educació.

Aquesta convocatòria, actualment es treballa des de l’àmbit de lectura d’IntersECCions com una proposta que posa en relació el Centre Cívic Jardins de la Pau i els centres educatius del Prat. A partir de diferents llenguatges, suports i formats digitals, els alumnes participants treballen col·laborativament per escriure les seves pròpies històries que compartiran a través de la plataforma web amb la resta d’alumnat i amb la ciutat.

El recull que us oferim a continuació aquest any com a novetat conté, un vídeo d’una representació teatral, còmics i il·lustracions, en total 48 històries dels 207 participants dels cursos de 4t, 5è i 6è de primària. Les temàtiques d’aquest any són: ‘contes d’animals’  i ‘contes terrorífics’. Volem agrair la col·laboració a totes les escoles participants.

Esperem que gaudiu llegint aquestes històries i us animem a participar en les properes edicions del concurs.

Pilar Eslava Higueras
Tinenta d’alcalde de l’Àrea de Cultura, Educació i Ciutadania
David Vicioso Adrià
Regidor de Cultura