Una tarda al zoo

En un poble molt llunyà hi vivien dues nenes que es deien: Anna i Candela.

Elles volien anar al zoo, on els animals eren molt forts.

Per anar al zoo necessitaven un cotxe, però el problema és que les nenes tenien 9 anys i no tenien el carnet de conduir.

Van anar per tot el poble i van tenir una idea, se’ls hi va il·luminar el cap perquè la seva idea era molt bona.

Elles van escoltar un pare que li deia als seus fills que anessin al zoo en autobús i de sobte van anar corrent fins a l’home i li van dir: -podem anar al zoo amb vosaltres?

L’home va contestar: sí, sí ,sí!!!

Ho passarem molt bé tots junts mirant els animals.

Després el pare amb els seus fills es van anar i es van quedar soles l’Ana i la Candela en el zoo.

Quan les dues nenes estaven tranquil·les mirant els animals, pel darrere un animal mutant molt fort va agafar a l’Ana. La Candela, com era tan ràpida, va intentar salvar-la, però l’animalot la tenia retinguda amb molta força. No sabien com escapar-se, i van estar molta estona lluitant. El mutant va badar un moment i va aconseguir alliberar-se i van fugir. Candela va caure i l’Anna la va ajudar però es va fer una ferida i van haver d’anar al metge del zoo. Per sort, no era res greu, però la seva amiga es va espantar. Al consultori es van adonar que hi havia una màquina …. Una màquina era màgica de veritat, no com les dels mags de pega.

Van anar corrents fins a trobar el mutant i li van llençar un raig de la màquina, i de cop i volta, van observar com aquella bèstia peluda es tornava un gatet preciós i tendre que les va acompanyar fins a casa.

I Vet aquí que la història dels animals i les dues nenes ja s’ha acabat.

Candela Cabello i Ana Gonzalez

Temàtica: contes d'animals

Clica aquí per llegir més contes!