Una aventura inoblidable

Una aventura inoblidable

Un dia sis amics anomenats: Sam, Christian, Alex, Nicole, Emma i Rebecca, van anar a una “fira de la diversió’’. Quan van arribar, volien pujar a la norià més gran de tota la fira. I justament quan estaven a dalt del tot la norià es va quedar encallada, durant mitja hora. Quan ja van poder baixar van decidir pujar a la muntanya russa, però va passar el mateix quan estaven a punt de baixar per al pendent es van quedar encallats a dalt una altra vegada. Després d’això no van voler pujar a una atracció de molta alçada per si un cas. Així doncs, van pujar al tunel del terror anomenat: la casa terrorífica. Però quan van entrar, va marxar el llum i els actors del tunel, es van anar corrents al seu cameri. Ells intentaven trucar als seus pares però, no hi havia cobertura. Els seus pares estaven preocupats per ells, llavors van trucar a la policia. Van trucar als bombers i va venir el més ràpid possible. Van agafar la motoserra i van trencar la porta, els seus pares van trencar la porta, els seus pares van entrar corrents a abraçar als seus fills. Les van anar a les seves cases per estar segurs. Aquesta aventura mai l’oblidaran.

Temàtica: contes terrorífics

Clica aquí per llegir més contes!