L’elefant Pep

Fa més de cinquanta anys a la Sabana Africana concretament en el Kongo, hi havia un petit elefant que es deia Pep, vivia amb la seva mare, tietes, cosins. A la que més estimava, era a l’àvia que era molt sabia per edat. Però, en Pep era massa gran perquè creixia molt i molt ràpid. Els seus cosins i cosines es ficaven bastant amb ell per la seva altura. Per això, li agradava posar-se al costat d’un petit branquilló d’acàcia, que estava creixent. Normalment en Pep estava allunyat de la seva família. Però…un dia el gran rei de la Sabana, el lleó, va anunciar amb una veu que feia por: -A la propera nit de lluna plena, celebrarem el bateig del meu fill! Qui no es presenti vestit d’una manera elegant serà devorat! Encara quedaven 28 dies per a la lluna plena, però tots els animals tenien por. En Pep, va pensar en portar el vestit més elegant de la nit, així tots es fixarien en ell i no per la seva grandària. Va estar dia i nit fent el millor vestit de tota la Sabana, no, del món! Quedaven dos dies pel bateig del príncep, l’elefant es va provar el seu magnífic i preciós vestit però… havia crescut massa i li anava molt i molt petit, se sentia el soroll de les teles estripant-se, trencat-se. L’elefant plorava perquè seria devorat! Estava desesperat però…de cop i volta va tenir una idea, “no tinc més remei “, va pensar. Va demanar a total la seva família que l’ajudés. Tots van estar d’acord. Dia i nit van estar treballant. Abans de la lluna plena el van acabar. No era molt elegant, semblava un tros de palla gegant i ningú el mirava a la festa que havia fet el rei. El petit Pep estava realment encantat. Sabeu perquè? Conec aquesta història…Jo sóc el petit branquilló d’acàcia després de cinquanta anys i en Pep era el meu millor amic. CONTE CONTAT, CONTE ACABAT!

Cari Vega, Adrián Alvarez, Iker Martínez, Valeria Cabrera

Temàtica: contes d'animals

Clica aquí per llegir més contes!