Blavi l’elefant

Blavi l’elefant

Hi havia una vegada un elefant anomenat Blavi vivia a l’Àfrica, amb els seus pares, era estiu i feia força calor. En Blavi era diferent, en lloc de tenir la pell gris, ell la tenia blau fort des que va néixer. Els seus amics el protegien, perquè al ser diferent, es ficaven amb ell però al cap dels anys ja no es van tornar a ficar amb ell. Un dia de gener, quan ell ja tenia 12 anys, van arribar per primera vegada, els humans a on vivien. Va ser tot un desastre perquè van començar a agafar animals, van agafar lleons, cérvols, hipopòtams, gaseles, rinoceronts,… Però, no van agafar cap elefant, perquè els camió ja estaven plens. Quan es van fixar, van veure que a la part del darrere d’un camió posava ‘’ZOOLÒGIC MARAVELLA’’. En aquell moment, tothom va començar a córrer, menys en Blavi, ell en canvi va quedar content, perquè ell volia estar en un zoològic. Al dia següent, van tornar a buscar un elefant. Van agafar al primer que van veure, però després, un d’ells va veure en Blavi, i com era especial van deixar en llibertat l’altre i van agafar en Blavi, ell estava molt content, però els seus pares li van advertir que no hi havia d’anar, però ell va pujar al camió i els senyors van tancar la porta. En un tres i no res ja estava en la entrada del zoològic ell s’imaginava que tindria un hàbitat molt gran amb moltes comoditats, però quan el van ficar al seu hàbitat va veure la diferència entre el que imaginava i la veritat. La realitat era que hi havia tres pedres grans. Els primers set dies tot era genial, però després només els hi donaven una vegada de menjar. Va intentar escapar de tantes maneres, … que em passaria més de dos dies escrivint. Després de molts intents, va veure un pot de pintura gris al costat de les tanques, el va agafar i es va pintar sencer. Llavors l’encarregat del zoològic va obrir el seu hàbitat i li va dir que se n’anés, però ell va sortit i va alliberar a tots els animals. De sobte, va sortir una estampida d’animals, tots van tornar a l’Àfrica, a casa seva i tots van ser feliços.

Lucía Vizcaino, Ainara Llarena, Arnau Fernández, Juan Pérez

Temàtica: contes d'animals

Clica aquí per llegir més contes!