Els animals de la Jenifer

Els animals de la Jenifer

Un dia dels 365 de l’any hi havia una noia que es deia Jenifer, de cabell ros i llarg, era alta i prima. La serva mare es deia Isabela i el seu pare Toni. A la família també tenien una gateta, era molt bonica ! Un dia, l’Isabela li va dir a la Jenifer : – Demà passat ens mudarem, recull-ho tot – La Jenifer es va posar molt, molt trista, ella no se’n volia anar de casa seva i deixar la seva habitació. Era una habitació bastant personalitzada, tenia un munt de pòsters d’animals, li encantaven ! Va arribar el dia de la mudança, la Jenifer ja ho havia recollit tot I portava tres maletes, perquè era una adolescent, plenes de roba i maquillatge, també portava la seva gateta que se l’estimava moltíssim i van marxar de camí a la nova casa. Van arribar a la nova casa, la van decorar al seu gust i com que ja era molt tard, van sopar i se’n van anar a dormir. Al dia següent la Jenifer va començar a anar a un nou institut però no li agradava perquè no coneixia a ningú i no estava amb les seves amigues. Al migdia va arribar plorant i la seva mare li va dir: – Què et passa filla meva ? – La Jenifer li va contestar: – Estic molt trista, no m’agrada el nou institut, ni la casa ni res, vull les meves amigues ! – La Jenifer va menjar i va anar caminant a l’institut. Quan va tornar es va trobar una gran sorpresa, la seva mare li havia regalat un gos! El seu pare va anar a comprar una nova caseta pel seu gos. El gos i la gateta es van mirar, doncs l’haurien de compartir. Els gats i els gossos no es comporten molt bé junts. La gateta com que no tenia una caseta tan bonica es va pensar que era per a ella i no pels dos. Quan van posar la casa i van ficar al gos, la gateta es negava a entrar, però al final van aconseguir ficar-la, tot i que els va costar una mica. El gat i el gos es van passar tota la nit barallant-se pel l’espai, doncs la caseta nova no era molt gran. Però, com que la gateta era molt egoista amb el gos la volia per a ella sola. A l’endemà per la nit van seguir igual i així totes les nits fins que un dia la Jernifer es va adonar i li va dir al seu pare, el Toni que li comprès una caseta a la gateta, que la que tenen ara se la quedés el gos i el va poder convèncer. Així la gateta i el gos van ser feliços per sempre.

Gisela Espinos Daniel Dominguez, Salvador Sanz, Meritxell Mesa,

Temàtica: contes d'animals

Clica aquí per llegir més contes!