El gos d’en Joan

El gos d’en Joan

Com cada any la classe d’en Joan, un nen de deu anys anava de colònies. Aquest any anaven de colònies a Olot, el regne dels volcans. En Joan tenia un gos, però no era un gos normal. Era un gos que podia parlar! Només ho sabien els seus amics: En Rafa, en Pep, Isabela, la Judit i l’Adrià. Quan van conèixer el gos no tenia nom i li van posar Leo. Cada vegada quedaven menys dies per les colònies, però un dia d’aquests en Rafa, un dels amics gossets va dir: – Amics, no voleu anar de colònies? Els gossets van que sí amb el cap. Uns minuts després ja proposaven plans per anar-hi. El dia va arribar i els amics es van trobar a les nou hores a la parada de l’autocar. Van esperar que els nens pugessin i es van col·locar a la part inferior amb les maletes. El viatge va ser llarg però les vistes de les muntanyes eren impressionants. Van sortir abans que els nens els veiessin i es van refugiar, en una antiga casa de pesca a la vora del llac. Ja era la una i la colla d’amics ja tenia gana. En Leo va trobar un camí que es dirigia directament a la cuina. Es van atipar i s’ho van menjar tot. Així van anar fent dia a dia fins que van tornar a casa. Cada any feien el mateix, era una experiència molt divertida. Els gossets també anaven de colònies!!!…. i conte contat el conte d’en Leo i dels seus amics ja s’ha acabat.

Agnés Riera, Carlos Martínez, Iker Almodóvar

Temàtica: contes d'animals

Clica aquí per llegir més contes!