L’aniversari de la Leia

L’aniversari de la Leia

Hi havia una vegada, una nena que es deia Leia, estava molt contenta perquè el dia següent era el seu aniversari. Ella volia una bossa de purpurina de coloraines amb tres butxaques. La Leia estava molt nerviosa, la seva mare va arribar a casa i la Leia li va preguntar:

– mare, que em regalaràs pel meu aniversari?.

-La mare li va contestar.

– No t’ho puc dir, les sorpreses no es poden dir:

-Mare el meu pastís el vull de flors i de xocolata amb nata.

-. La mare va contestar.

– Ja veurem.

La Leia se’n va anar al parc, on estaven els seus amics de l’escola, va repartir les invitacions per la seva festa d’aniversari, se’n va anar a donar una volta pel poble. Va passar per una botiga de roba i va fixar la mirada en una bossa com el que ella volia, va mirar el preu i es va espantar del preu.

– Però, quant val aquesta bossa???, no m’imaginava que un bossa arribes a ser tan cara!!!!

La Leia va anar cap a casa seva, perquè ja s’estava fent de nit i volia estar amb energia pel seu aniversari. Quan va arribar, va sopar es va posar el pijama i se’n va anar a dormir. Va arribar el dia següent i la Leia es va despertar molt feliç, va anar corrents cap al llit dels seus pares, va pujar cridant mentre saltava- Desperteu, és el meu aniversari!!!- els pares van dir: – Felicitats preciosa!!!! Hem de preparar-ho tot per la teva festa d’aniversari-. Quan va arribar tota la família i els amics, va bufar les espelmes li van cantar i felicitar, a rebre molts regals i una gran capsa, la va obrir i era la bossa que volia!!!!. Va mirar si tenia les butxaques que ella imaginava, i de sobte va aparèixer un mico. El mico va saltar i es va posar a la làmpada que penjava del sostre, i es va pixar de l’ensurt. Els pares de la Leia van agafar el telèfon per trucar a protectora d’animals i la Leia va dir- No! Espereu, el vull de mascota, sempre m’ha agradat tenir un mico -. Després d’una bona estona els pares van acceptar tenir a mico a casa, van anar a comprar menjar de micos, mentre la Leia calmava al mico. La Leia observant-lo va dir: -Et diré Chap –. La Leia va estar molta estona observant-lo i el mico va baixar de la làmpada i es va posar a les espatlles d’ella. El mico Chap resultava que sabia parlar i li va dir – t’acompanyaré tota la teva vida i et protegiré tot el que pugui –. Els pares de la Leia van arribar amb el menjar i la Leia va agafar el menjar de mico i li va donar. I després d’una bona estona van continuar amb la festa de l’aniversari. Quan els convidats van marxar, la Leia i en Chap van anar a dormir, ja que estaven molt cansats, van estar junt durant tota la vida, van ser amics inseparables i leals.

Lucas Zhu, Isabel Ruiz, Samuel Garcia Juan Perez

Temàtica: contes d'animals

Clica aquí per llegir més contes!