Roger el conill super heroi

Roger el conill super heroi

En una galàxia molt, molt llunyana hi havia un conill que es deia Roger. Volia ser un gran superheroi, una estrella, però…estava treballant de mecànic. El Roger sempre feia el que sigui per escapar-se i anar a salvar el món amb el seu superheroi preferit, el SuperMac. Així estava cada dia, cada hora, fins que un dia, el SuperMac va fer un torneig perquè algú s’unís al seu equip i lluitar amb ell contra el malvat doctor alien, el doctor Nefari. Aquell doctor era el més temible de la galàxia perquè… havia fabricat uns robots enormes i temibles! Però, un dia el doctor Nefari estava fabricant els seus robots, va fabrica sense voler un robot petitet que no donava gens de por. Llavors, el doctor Nefari va manar que el destruïssin. Els dos robots més grans que tenia, el Víctor i el Bowser, van estar una bona estona perseguint al petit robot però…com era tan petit, va aconseguir agafar una nau, escapar i anar a un altre planeta. De mentre, al planeta del Roger, van competir el torneig i el Roger va aconseguir passar-se el recorregut però…no el van acceptar, ni a ell ni a ningú. El Roger es va posar molt trist i de sobte, va caure una nau darrera seu. El Roger va anar ha investigar i va trobar al petit robot. El robot estava trencat, llavors el Roger, va portar al seu taller, el va arreglar i li va dir: – Com et dius? I el robot li va contestar : – Em dic robot B999. Al Roger no li va agradar el nom i el va anomenar Rógercob. A continuació el Roger i el Rógercob van sortir a fora i es van trobar amb el doctor Nefari i tot un exercit de robots gegants. Els dos van estar lluitant i van destruir tots els robots del doctor Nefari. Ja molt cansats va aparèixer el doctor Nefari, però el Roger, amb tota la seva ràbia i tot el seu amor, es va aixecar i va lluitar fins que va vèncer al malvat doctor. Finalment el SuperMac va assabentar-se i va fitxa al Roger al seu equip i va a passar a dir-se SuperRoger!

Unai Raya, Marc Montávez, Aina Vert, Manel González

Temàtica: contes d'animals

Clica aquí per llegir més contes!