L’illa dels pollastres

L’illa dels pollastres

Hi havia una vegada un petit poble on una orca que es deia Estela. L’Estela era molt amable i divertida. S’estava dins del mar amb la Winter, una dofí molt llesta.

Era l’any 2011, i cada dia sortien a agafar menjar en un passeig on es trobaven al David, un gos que era molt simpàtic.

Els tres desitjaven anar-se de vacances tots junts i per això, van construir una barca amb objectes que van trobar dins un contenidor. Ells eren una mica pobres i per aquest motiu no podien comprar un bitllet d’avió o els materials i objectes nous per poder construir-la.

Després de dues setmanes, la barca ja estava acabada i van decidir anar a Nova York.

A mig camí, la barca es va enfonsar. L’Orca i el dofí van sortir nedant, però al gos no li agradava l’aigua i va fer un crit. A pocs metres d’allà, hi havia una illa, la Illa dels Pollastres.

El rei pollastre va escoltar el crit, va menjar-se ràpidament les llavors que portaven super poders. Aquest pollastre es deia Lucas i era una mica maldestre. Quan va acabar de menjar-s’ho tot es va tirar un pet i va sortir volant fins a topar amb un avió on deia “Nova York”.

Les persones es van espantar, van obrir la finestra i el Lucas va sortir disparat i va caure a sobre del gos David. L’orca, la dofí van ser rescatats i portats a l’illa del Pollastres.

Quan van arribar, van veure que mil pollastres els estaven observant atentament . El rei pollastre seguia inconscient però de sobte li va començar a sortir fum de la panxa.

Van veure espantats que el rei s’estava rostint i el van llençar a l’aigua. Inesperadament, van veure com sortia nedant tan tranquil com si no hagués passat res.

Quan estaven a la riba, els pollastres els van donar la benvinguda, van preparar un banquet amb molt de menjar i tots es van fer amics.

Com que a l’illa tenien de tot i s’ho passaven tant bé, van decidir quedar-s’hi a viure.

Arturo Gaset, Judit Ramon, Marc Cid i Lucia Guerra

Temàtica: contes d'animals

Clica aquí per llegir més contes!