La Visita

La Visita

Hi havia una vegada, tres nens que es deien Natalia, Peloxo i Tom com s’avorrien van decidir anar a una casa sinistra al cim d’una muntanya, a Argentina. Quan van arribar, van veure que era molt lletja, quan van entrar van trepitjar les taules de fusta que feien un soroll estrany, i de cop i volta es va tancar la porta, llavors tots van sentir una rafega de vent, els nens es van espantar i van pujar al pis de dalt i…… es van trobar a l’esperit d’una senyora velleta. Els nens es van pensar que era dolenta però només al parlar es va adonar que era un preciós àngel. En acabar el dia, l’àngel li va oferir llet amb galetes perquè tingués un bon somni. I van gaudir d’una amiga molt especial.

THE END

Alexandra Cruz, Eric Jimenez, Jordi Abat

Temàtica: contes terrorífics

Clica aquí per llegir més contes!