La Guerra Animal

La Guerra Animal

La Guerra Animal Hi havia una vegada, dos bàndols d’animals diferents que es barallaven entre ells cada dia.Al cap d’uns mesos va començar una mena de guerra que anava pitjor cada dia. Aquells dos bàndols eren de lleons i micos. Al principi, van guanyant, el bàndol dels lleons perquè usaven la força bruta, però el bàndol de micos va començar a utilitzar la intel·ligència per construir bases per protegir-se dels lleons. Van aprofitar aquest temps per fabricar-se llances, arcs i fletxes. Primer, van intentar fer les paus amb els lleons però, els lleons no van acceptar el tracte i van seguir amb la guerra. Però van guanyar els micos perquè tenien arcs i llances. Després d’aquesta guerra van estar en pau tots els animals d’aquest planeta.

Temàtica: contes d'animals

Clica aquí per llegir més contes!