La casa encantada

La casa encantada

Hi havia una vegada en una ciutat molt coneguda i no molt lluny d’aquí una família de 4 persones.

Aquella família es va mudar a una casa tan estranya que els dos fills la Maria i el Marc van preguntar, ¿papa és una casa encantada? El pare no sabia que dir, tots disposats van entrar a la casa encara que els nens tenien molta por i fins i tot els seus pares.

Es va fer de nit i tots quatre es van anar a dormir.

Eren les 3.00 del matí i els nens encara no dormien. La Maria, la germana d’en Marc, va anar a l’habitació dels seus pares. Allà li va demanar a la seva mare que anessin juntes fins a la cuina. Van baixar les escales i van sentir la veu d’un nen plorant.

La veu venia de la cuina i van anar corrents. Quan van arribar, van veure un esperit blau.

La Maria li va preguntar què li passava i el nen es va girar i els hi va dir perquè estava plorant. La Maria i la seva mare van marxar a dormir. L’endemà al matí els nens van anar a l’escola. Durant la classe el Marc volia anar al lavabo però es va equivocar i va anar a una sala on hi havia molts cervells i també hi havia un professor amb el cervell sobre el cap. El Marc espantat va tornar ràpidament a la seva classe. I era el moment de marxar, en Marc i la Maria van arribar a la seva casa.

La mare de l’esperit i el nen es van preocupar molt perquè no sabien que fer i que dir als humans, es va fer tard i els nens ja estaven adormits.

Era diumenge al matí, l’esperit es va despertar i va anar fins a l’habitació d’en Marc i la Maria que estaven ja desperts. L’esperit volia jugar amb el Marc i la Maria, van jugar, van riure i s’ho van passar molt bé.

Però els pares tenien un altre problema, mentre’s acabaven de buidar la casa van veure una caixa de l’antic propietari. El pare la va agafar i va veure que hi havia un llibre, el va agafar i el va començar a llegir. En el llibre posava “sóc l’antic veí que vivia aquí, vull dir-te que et vaguis d’aquí perquè si no et mataran a tu i a la teva família”.

La mare esperit, va dir al pare que això no era veritat. Finalment el pare li va creure.

El pare va veure un rellotge, el va agafar el rellotge, va posar-se’l i es va anar perquè era de nit i la família se’n va anar a dormir.

Eren les 8.04 del matí i en Marc i la Maria se’n van anar a l’escola, la Maria va anar a la sala on estava el zombi i es va espantar molt.

Es va acabar l’escola i van anar a casa. La Maria va explicar què els passava a l’escola i els pares, els nens i també els esperits se’n van mudar a una altra casa i van ser molt feliços i van menjar anissos.

Vet aquí un gat, vet aquí un gos, aquest conte s’ha fos!

Lois Botos, Stefan Duró, Othman El Kajouai, Ángel Martínez i Alba Muñoz

Temàtica: contes terrorífics

Clica aquí per llegir més contes!