La cabra

La cabra

Hi havia una vegada un animal que feia por. Era una cabra que es deia Recami tenia dues banyes, un nas molt llarg, també tenia punts grans de colors en el cos. Vivia a un bosc al costat d’una cabana. Recami, era especial perquè menjava gent i fins i tot menjava els seus fills. Un dia Recami es va trobar al bosc una serp verinosa que es deia Servenosa. Servenosa li va dir a Recami: -si deixes de menjar a la gent i et portes bé seràs bonica. Acceptes el tracte? Recami va dir que sí. Dos anys després Recami tenia fills, molts amics i una casa gran. Un dia normal i corrent, Recami estava passejant pel costat de la cabana que hi havia, a la finestra va veure que un senyor es menjava una cabra, Recami va entrar i es va menjar al senyor. Quan Recami va anar a la seva casa no estaven ni els seus fills ni els seus amics, va entrar a una habitació i va veure a Servenosa. -Em vas prometre que no menjaries a més gent. Va dir Servenosa mentre Recami perdia tot i es feia lletja. Recami va fugir i va començar de nou la seva història. Al cap d’un temps, va aconseguir ser molt feliç.

FIN

Temàtica: contes d'animals

Clica aquí per llegir més contes!